Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 18.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00
Zondag 10.00 – 17.00

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

FAQ

Mocht uw vraag hier niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

U vindt ons binnen de vesting van Willemstad aan de binnenhaven naast de molen.

 

Van 1 april tot 1 oktober is de vesting van Willemstad afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van 13.00  – 17.00 uur.
Wanneer u dan bij ons een huur reddingsvlot of reddingsvlot ter keuring wil brengen of ophalen kunt u bij ons in de winkel een pas lenen, zodat u met de auto onze winkel kunt bereiken.
Uiteraard is deze mogelijkheid er ook als uw aankopen te zwaar van gewicht of omvang zijn om mee naar de auto te nemen wanneer deze buiten de vesting geparkeerd staat.

 

Uiteraard zijn alle artikelen uit ons assortiment en van onze leveranciers bij ons te bestellen. Neem contact op via email of telefoon en we maken het samen met u in orde. 

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

 

Voor elk pakket rekenen wij €7,95 verzendkosten.

 

Wanneer een product op voorraad is en voor 15.00 uur is besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Als het product op korte termijn niet leverbaar is nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Het is mogelijk artikelen te ruilen of terug te brengen binnen 14 dagen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Voorwaarde om het aankoopbedrag terug te krijgen is dat de artikelen in originele staat en originele verpakking terug zijn ontvangen op ons adres in Willemstad. Wanneer u per post retourneert graag onder vemelding van uw naam en ordernummer. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen 2 weken op uw rekening teruggestort. 

 

In de winkel kunt u gratis een klantenkaart aanvragen.

U krijgt van ons een persoonlijke kaart waar we uw gegevens op registreren binnen ons kassasysteem.
Wanneer u uw kaart laat scannen voor afrekenen worden uw aankopen bij ons geregistreerd en uw uitgaven (boven de €15,00) automatisch bij elkaar opgeteld.

Wanneer uw spaarsaldo is opgelopen tot €450,- (aanbiedingen en acties worden hier niet bij opgeteld) krijgt u direct van ons een klantenkaart kadobon ter waarde van €25,00 welke vrij besteedbaar is binnen ons assortiment. Wijzigingen voorbehouden.

 

Buiten het sparen voor de kadobon van 25,00 worden uw aankopen tevens geregistreerd, waardoor we altijd de kassabon terug op kunnen roepen voor u. Altijd handig in geval van garantie! Verder bent u altijd als eerste op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen en leuke acties wanneer we ook uw e-mailadres geregistreerd hebben op de kaart.