Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9.00 – 18.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 17.00 uur

 

Disclaimer

Algemeen

Yachting Willemstad (Kamer van Koophandelnummer 20040110), hierna te noemen YW, verleent u hierbij toegang tot www.yachtingwillemstad.nl (“de website”) en nodigt u uit het aangeboden te kopen.

YW behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

YW spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met YW. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan YW nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Retourrecht

Online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen teruggestuurd of teruggebracht naar Yachting Willemstad, Benedenkade 5-7, 4797AV in Willemstad in originele staat en originele verpakking onder vermelding van naam en ordernummer. De kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen een week op uw rekening teruggestort.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij YW.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van YW, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.